Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kipfilet in een spekjasje recept
Kipfilet in een spekjasje recept

Kipfilet in een spekjasje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de tomaten, snijd ze in vieren en verwijder de kern. Snijd het vruchtvlees klein. Was de lente-uitjes en snijd ze in ringetjes. Pel en snipper de knoflook. Roer alles door de crème fraiche. Breng op smaak met zout, peper en wat citroensap. Halveer de plakjes bacon in de lengte. Dep de kipfilet droog en snijd hem in ca. 24 blokjes. Wikkel rond elk blokje een plakje spek. Verhit de olie in een pan. Bak de kipfilet in 4.5 minuten rondom krokant. Breng op smaak met peper. Serveer de kipblokjes met de dip op kleine bordjes, lekker met verse baguette

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kipfilet in een spekjasje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven