Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Keftedakia recept
Keftedakia recept

Keftedakia


Ingrediënten


Bereidingswijze


Week het brood met een beetje water, uitknijpen en fijn maken. Uien fijn raspen of heel fijn snijden. Gehakt mengen met uien en brood, kruiden toevoegen. C.a. 1/2 theelepel gedroogde munt of verse, 1 theelepel oregano, zout en peper naar smaak. Naar smaak extra smaakmakers toevoegen, zie lijstje bij eventueel. Kleine gehaktballetjes van het mengsel maken met natte handen. De gehaktballetjes door de bloem halen en ze bruin bakken in een laagje olijfolie.

Allergenen Informatie

Voor dit keftedakia recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven