Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kaasstengels van bladerdeeg recept
Kaasstengels van bladerdeeg recept

Kaasstengels van bladerdeeg


Ingrediënten


123

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden. Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien. Kluts het eitje tot het is losgeklopt.

Bestrijk 1 plakje met het ei. Leg vervolgens het andere bladerdeeg plakje er boven op en druk deze lichtjes aan. Snij met een scherp mes reepjes van de bladerdeeg plakjes van ongeveer 1 cm breedte.

Bestrijk deze plakjes ook weer met het eitje. Strooi hier een ruime hoeveelheid geraspte kaas boven op. Leg de plakjes op de bakplaat met het bakpapier, met een tussenruimte van ongeveer 2 cm. (Ze kunnen soms namelijk omvallen door het rijzen).

Doe de bakplaat in de oven en laat ze gedurende 20 min (afhankelijk van de oven) goudbruin bakken. Kijk af en toe hoe ze er uit zien. Warm serveren, dan zijn ze het allerlekkerst!
Eenmaal klaar, smullen maar!

Serveersuggesties

Ik neem altijd deze portie voor mij alleen, het is namelijk verschrikkelijk onweerstaanbaar! Als je meerdere porties wilt maken, raad ik je aan om 4-6 plakjes bladerdeeg te gebruiken, verdeeld over 2 bakplaten. Voor de leukigheid: Draai de stengels (voor het bakken, na het snijden) een paar keer om zo een echte kaas stengel te creŽren. Voor de echte kaas freaks: Neem een extra plak kaas en stop deze tussen de bladerdeeg plakjes. (voor het snijden v.d. bladerdeeg, anders ben je extra lang bezig)

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kaasstengels van bladerdeeg recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven