Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kaassoufflé recept
Kaassoufflé recept

Kaassoufflé


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 175 ° C.
Eieren scheiden.
Maak van boter, bloem en melk een stevige bechamelsaus.
De 4 eidooiers er een voor een doorroeren.
De geraspte kaas toevoegen en goed roeren.
Op smaak brengen met peper en zout.
De 4 eiwitten stijfslaan en door de massa spatelen.
Het mengsel in een soufflevorm gieten.
Bakken:
30 minuten in het midden van de oven.
Ovendeur voorzichtig openmaken om te voorkomen dat de souffle in elkaar zakt.
Direct serveren met stokbrood en een lekkere salade.

Allergenen Informatie

Voor dit kaassoufflé recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Kaassoufflé heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Hoeveel eieren?
    Rita gaf dit recept op 20 augustus 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven