Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kaasnoga recept
Kaasnoga recept

Kaasnoga


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de kaas in blokjes van circa 1 centimeter. Hak de noten grof en snijd de ham in piepkleine blokjes.
Bekleed een aluminium vorm met bakpapier.

Zet een steelpan in een grotere pan met kokend water (au-bain-marie) en laat de boter smelten.
Roer de kaas door de boter en laat hem al roerende smelten. Voeg de crème fraîche toe en roer het geheel glad. Meng de noten en de ham voorzichtig maar grondig door het mengsel.

Giet de vloeibare `noga` in de vorm en laat hem minstens 30 minuten opstijven in de koelkast of vriezer.
Snijd de afgekoelde kaas `noga` in blokjes.

Serveersuggesties

Serveer koel evt. met wat mosterd, vooral honingmosterd is hier erg lekker bij.

Allergenen Informatie

Voor dit kaasnoga recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Kaasnoga heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Amai dit lijkt me lekker ben zot op kaas en noten
    Lindake gaf dit recept op 13 november 2014 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven