Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kaas driehoekjes recept
Kaas driehoekjes recept

Kaas driehoekjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Meng de ricotta, feta en de eieren in een kom goed door elkaar. Voeg peper naar smaak toe. Bestrijk één laag filodeeg met gesmolten boter en leg er nog een laag op. Snijd het deeg in de lengte in 4 repen. Leg een volle eetlepel van het kaasmengsel dicht bij de rechter benedenhoek van het reepje. Vouw deze hoek over het mengsel heen schuin naar de linkerkant om een driehoekje te vormen. Ga door met het vouwen van rechts naar links in een driehoekvorm. Bestrijk de bovenkant van elk driehoekje met de gesmolten boter, ga door tot het kaasmengsel op is. Bak de driehoekjes in ca. 20 minuten goudbruin in de oven.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kaas driehoekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven