Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Japans hapje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Sushirijst bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Shii-takes schoonmaken en in plakjes snijden. Plakjes 2.5 minuten koken in suiker, sojasaus en sherry. Shii-takes laten afkoelen. Eieren loskloppen met mespunt wasabipoeder. Selderij fijn knippen. Selderij en garnalen door ei roeren. In kleine koekenpan boter verhitten. Dikke omelet bakken van ei. Omelet laten afkoelen. Omelet in 6 stukjes snijden. Nori-vellen in vieren delen. Sushirijst in 12 porties verdelen. Porties samendrukken tot ovaalvormig bolletje en op nori leggen. Shii-takes over 6 rechthoekjes verdelen. Omelet over andere rechthoekjes verdelen. Tot serveren koel bewaren.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit japans hapje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven