Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Italiaanse kruidenbroodjes recept
Italiaanse kruidenbroodjes recept

Italiaanse kruidenbroodjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak een stevig deeg, laat dit rijzen en rol het daarna uit tot een vierkante lap. Bestrijk het deeg met de kaascreme en rol de lap stevig op, snijd er dan dikke plakken van en leg deze op een ingevette bakplaat leg er een schijf tomaat op of bestrijk de broodjes met wat tomatenpuree. Bak de broodjes gedurende 10 minuten op 230 graden C. in de oven. Bereiding kaascreme voor de broodjes: De boter en het ei luchtig kloppen en op smaak brengen met kruiden, de ui en kaas erbij doen en als laatste de bloem. De kaas kan ook voor een gedeelte vervangen worden door Parmezaanse kaas.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit italiaanse kruidenbroodjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven