Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Italiaanse chocolade truffels recept
Italiaanse chocolade truffels recept

Italiaanse chocolade truffels


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Smelt de pure chocolade met de amaretto au bain marie, roer totdat het goed gemengd is.
Voeg de boter toe en blijf roeren totdat het boter ook gesmolten is. Roer vervolgens de suiker en amandelen erdoor.
Laat het mengsel op een koele plaats staan totdat het stevig genoeg is om er 24 balletjes van te maken.
Doe de geraspte chocolade op een bord en rol de balletjes erdoor.
Zet de truffels voor 1 uur in de koelkast.

Serveersuggesties

Gebruik eventueel een meloenschepje voor het maken van de balletjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit italiaanse chocolade truffels recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven