Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
In appelsap en gember gemarineerde kaasblokjes recept
In appelsap en gember gemarineerde kaasblokjes recept

In appelsap en gember gemarineerde kaasblokjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Smelt de suiker goudbruin in een pan met dikke bodem. Voeg de azijn, gember, chili en appelsap toe. Kook dit tot een siroop en laat afkoelen. Meng de siroop met de kaas en wat geknipte bieslook naar smaak. Laat 1 nacht in de koelkast marineren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit in appelsap en gember gemarineerde kaasblokjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept In appelsap en gember gemarineerde kaasblokjes heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Super recept. Ik verving de wijnazijn door frambozenazijn, maakt het iets fruitiger. Ik ga dit volgende week weer maken voor de verjaardag van mijn zoon. Bedankt!
    Bezoeker gaf dit recept op 25 september 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven