Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hartige wafels met frisse roomkaas en salamichips recept
Hartige wafels met frisse roomkaas en salamichips recept

Hartige wafels met frisse roomkaas en salamichips


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop de boter tot een crème. Klop de eieren er een voor een doorheen. Roer het bakpoeder door de bloem en roer de bloem door de boter. Breng het deeg op smaak met zout en peper. Verwarm het wafelijzer voor en bestrijk met wat olie. Bak van het deeg 4-5 wafels en verdeel elke wafel in 4 stukken. Bak de salami knapperig in een pan. Roer de roomkaas glad met de melk. Breng op smaak met zout en peper. Vul een spuitzak met de roomkaas en spuit op elke wafel een toef roomkaas en garneer de wafels naar smaak.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit hartige wafels met frisse roomkaas en salamichips recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven