Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hartige tonijncake recept
Hartige tonijncake recept

Hartige tonijncake


Ingrediënten


Bereidingswijze


Roer het zelfrijzend bakmeel met de eieren en de wijn, vermouth of port tot een glad deeg. Voeg de tonijn toe, de peper, zout en nootmuskaat en roer er als laatste fijngesneden olijven door. Doe dit een uur in de oven op 200 graden C. tot de cake mooi bruin ziet. Snijd de cake in blokken of repen en serveer bij de borrel.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hartige tonijncake recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven