Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hartig gevulde bladerdeegflapjes recept
Hartig gevulde bladerdeegflapjes recept

Hartig gevulde bladerdeegflapjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Leg de plakjes bladerdeeg naast elkaar en laat ze ontdooien.
Maak intussen de vulling: Snijd de ananas en de ham in hele kleine stukjes. Meng de monchou en een eidooier goed door elkaar. Roer de ananas, de ham en de peterselie erdoor en breng op smaak met zout en peper.
Schep het monchoumengsel op de plakjes bladerdeeg, bestrijk de randen met koud water, vouw het bladerdeeg in de vorm van een driehoek en druk de randen goed op elkaar. Leg de flapjes op een beboterde bakplaat. Bestrijk de bovenkant met eigeel en prik met een vork wat gaatjes in het deeg. Bak de flapjes in het midden van een voorverwarmde oven (200 graden celsius) in ca. 25 minuten goudbruin en gaar. Serveer ze warm.

Serveersuggesties

Ook lekker als voorggerecht.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hartig gevulde bladerdeegflapjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven