Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hartig gehakthapje recept
Hartig gehakthapje recept

Hartig gehakthapje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 225 graden C. (heteluchtoven 200 graden C.). Laat het bladerdeeg ontdooien. Snijd de prei en de ui fijn en hak de knoflook. Meng het gehakt, de gesneden groenten en de kruiden door elkaar. Snijd de bladerdeegplakjes elk in 3 stukjes. Leg op elk stukje wat gehaktmengsel. Vouw het deeg dubbel en druk met een gebaksvorkje de rand dicht. Wanneer de bakplaat vol is de gehakthapjes met losgeklopt ei besmeren en in 17.5 minuten goudbruin en gaar bakken. Afgekoeld serveren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hartig gehakthapje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven