Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hartig bladerdeeghapje recept
Hartig bladerdeeghapje recept

Hartig bladerdeeghapje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rul het gehakt. Meng hierbij de doperwten/ wortels en mais. Ik maak altijd tijdens het rullen de wortels klein. Voeg wat witte peper en maggiblok toe (naar smaak). Als dit klaar is, laat je het afkoelen. Kluts nu het ei. Leg 1 eetlepel van het mengsel in het midden van 1 bladerdeeg. Vouw 2 hoeken naar elkaar toe zodat je een driehoek krijgt. Druk het dicht met een vork. Smeer een beetje van het geklutste ei erop en laat in de oven mooi bruin worden. Eet smakelijk.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit hartig bladerdeeghapje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven