Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Hamtorentjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de bieslook fijn en doe dit samen met de monchou in een bakje en mix het door. Meestal is het te dik, dit kun je iets verdunnen met melk of water. Voorzichtig zijn met het verdunnen want het moet wel stevig genoeg blijven om te smeren. Het moet net iets dikker zijn dan halvarine. Breng het geheel op smaak met zout en peper.

Maak nu stapeltjes met m en om een plakje ham en het mengsel. Als alles op is eindigen met een plak ham. Het makkelijkste is nu om het even in de koeling te laten opstijven en daarna kun je het in hapklare blokjes snijden.

Allergenen Informatie

Voor dit hamtorentjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven