Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hamrolletjes recept
Hamrolletjes recept

Hamrolletjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng de monchou met de peper, zout, paprikapoeder en de bieslook. Leg een laagje plastic folie op een snijplank. Leg hierop 1 plak ham en besmeer deze plak royaal met de monchou. Leg hierop enkele reepjes paprika. Rol vervolgens de ham tot een mooie, stevige rol en rol en de folie stevig omheen. Herhaal dit ook met de andere plakken ham. Leg de hamrolletjes in de koelkast en laat ze minstens 3 uur (liever nog langer) opstijven. Pak de rolletjes nu uit en snijd de rolletjes in kleinere rolletjes, zodat je hapjes krijgt. Ideaal voor een feestje... Succes verzekerd, ze zijn erg lekker!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit hamrolletjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven