Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ham prei salade recept
Ham prei salade recept

Ham prei salade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de prei klein en was hem. Laten uitlekken. Snijd de ham ook klein. Doe alles in een schaal en meng dit door de mayonaise. Doe er tenslotte wat peper bij.

Serveersuggesties

hij is het lekerst als je het een paar uur koud zet in de koelkast. Lekker op toast of stokbrood. de prijs is verschillend voor hoeveel personen je het maakt en ik kijk naar de reclame van de ham en prei.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit ham prei salade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven