Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Groentesticks met currydip recept
Groentesticks met currydip recept

Groentesticks met currydip


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de winterwortel julienne. Schil de bleekselderij en snijd ook julienne. Plaats deze in een glaasje met een bodempje water. Bak de fijngesneden prei in de knoflookolie, voeg een 1/2 eetlepel kerriepoeder toe. Zet het vuur laag en verwarm de kerrie kort om de smaakstoffen vrij te laten komen. Vermeng het afgekoelde kruidenmengsel met mayonaise en créme fraïche.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit groentesticks met currydip recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven