Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Glutenvrije loempia's recept
Glutenvrije loempia's recept

Glutenvrije loempia's


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Snijd het vlees, verhit de olie en bak het vlees enkele minuten, doe de ui er bij, de ketjap, sambal, knoflookpoeder, ve-tsin en de bami-groenten en laat alles onder voortdurend omscheppen enkele minuten bakken. Laat alles koud worden. Vul de glutenvrije rijstvellen met de gebakken groenten, vouw de velletjes om de vulling heen en plak de zijranden met een losgeklopte eierdooier met water vast en vouw ze naar binnen en rol de loempia vast met water vast en vouw ze naar binnen en rol de loempia vast met de eierdooier. Bak de loempia's in hete olie aan alle kanten bruin en knapperig.

Serveersuggesties

Serveertips: serveer er ketjapsaus of tomatensaus bij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit glutenvrije loempia's recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven