Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde paprika recept
Gevulde paprika recept

Gevulde paprika


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 200 graden celsius.

De minipaprika's halveren of de gewone in 4 stukken en zaadjes verwijderen.
Tonijn uit laten lekken.
Meng de knoflook, halvanaise, tonijn, peper en zout.
Schep op de paprika een lepel van dit mengsel en leg ze in de ovenschaal.
Verdeel de geraspte kaas erover en bak ca. 20 minuten in de oven.

Serveersuggesties

Je kunt eventueel nog wat kappertjes en blikje ansjovisfilets toevoegen aan het mengsel. (ca. 2 eetlepels kappertjes)

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde paprika recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven