Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde omeletrolletjes met groene pesto recept
Gevulde omeletrolletjes met groene pesto recept

Gevulde omeletrolletjes met groene pesto


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kluts de eieren met het water en zout en peper. Verhit 1 theelepel olie in een pan (ca. 20 cm doorsnede). Giet 1/4 van het eimengsel in de pan en laat hem op een laag pitje licht stollen. Strooi 1 eetlepel parmezaan eroverheen en laat de omelet verder stollen. Keer de omelet en bak hem ca. 2 minuten verder. Bak 3 omeletten erbij en laat ze afkoelen. Bestrijk 2 omeletten met de groene pesto, leg de plakken ham erop en rol ze op. Verdeel de rollen in 5 stukken. Snijd de mozzarella in dunne schijven. Was de basilicum en ris de blaadjes eraf. Bestrijk de overige 2 omeletten met rode pesto en beleg ze met de mozzarella en basilicum. Rol de omeletten op en verdeel de rollen in 5 stukken. Garneer de rolletjes met basilicum en steek vast met satéprikkers.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gevulde omeletrolletjes met groene pesto recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven