Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde krieltjes met zalm recept
Gevulde krieltjes met zalm recept

Gevulde krieltjes met zalm


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op ca 200 graden C. Meng een flinke scheut olijfolie in een kom en kruid flink met peper en wat zout. Snijd de topjes van de krieltjes en wentel ze door het oliemengsel. Leg ze met de afgesneden kan naar beneden op een vuurvaste schaal en plaats ze voor ca. 20 minuten in de oven. Hol de aardappeltjes voorzichtig uit en bewaar het vruchtvlees. Meng het vruchtvlees met de mierikswortel, sjalot, de helft van de zalm (fijngesnipperd), monchou, citroensap en wat fijngesnipperde bieslook. Vul de krieltjes met dit mengsel en leg op elk krieltje nog een plukje roze zalm en bestrooi met wat bieslook. Koud serveren!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde krieltjes met zalm recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Gevulde krieltjes met zalm heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Lekker hoor, hmmmmm
    Bart gaf dit recept op 11 februari 2014 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven