Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde kastanjechampignons recept
Gevulde kastanjechampignons recept

Gevulde kastanjechampignons


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Snijd de steeltjes uit de kastanjechampignons. Meng de Boursin met de in kleine ringen gesneden bosui. Vul de champignons met dit mengsel. Zet de champignons in een ovenschaal en besprenkel de champignons met de geraspte kaas. Een minuut of 10-15 op 200 graden C. in de oven en je hebt een heerlijk hapje.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde kastanjechampignons recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven