Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde eieren voor feestje recept
Gevulde eieren voor feestje recept

Gevulde eieren voor feestje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Eieren koken: koud water opzetten met eieren, 6 min. koken. Afschrikken met koud water. Eieren pellen en halveren over de lengte. Voorzichtig met een schilmesje het eigeel eruit wippen. Eigeel van alle eieren fijnprakken. Eerst kwart van de verse kaas er in doen en dan de andere ingredienten. Er moet een sausje ontstaan maar wel dik. Op smaak brengen met dezelfde ingrdienten. Het lege eiwit van de eieren rangschikken op een bord of een speciale eierschaal. Dan alle lege eiwitschalen vullen met het eigeelsausje. Versieren met mayonaise, tomatenketchup en dan over het hele geheel peterselie strooien. Dit is een gewild feesthapje en het ziet er feestelijk uit.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gevulde eieren voor feestje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven