Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde eieren recept
Gevulde eieren recept

Gevulde eieren


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de eieren hard en laat ze in het hete water rustig afkoelen. Pel de afgekoelde eieren en snijd ze door de helft. Haal de dooier uit de eieren en leg ze in een zeef. Druk de eieren door de zeef, zo krijg je geen klontjes. Doe de kerriepoeder, knoflookpoeder, paprikapoeder, snufje zout en peper en de mayonaise erbij en roer dit goed door elkaar. Je kunt eventueel nog een beetje maggi toevoegen voor de smaak. Leg de eieren op een mooie schaal. Doe het mengsel in een spuitzak en spuit de halve eieren rustig vol. Maak het geheel af met een drupje ketchup een takje bieslook of peterselie en een beetje mayonaise.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde eieren recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven