Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde dobbelstenen recept
Gevulde dobbelstenen recept

Gevulde dobbelstenen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel en snipper de ui en kneed hem door de tartaar. Smeer de boter op het roggebrood. Beleg 1 snee met kaas, 1 snee met de plakken zalm en 1 snee met de tartaar. Leg de overige sneden erbovenop. Snijd met een scherp mes elk stuk roggebrood in negen stukken. Bestrijk de tartaar dobbelsteentjes met mayonaise, de zalmdobbelsteentjes met mierikswortel en de kaasdobbelsteentjes met mosterd.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gevulde dobbelstenen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven