Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde champignons  met roomkaas en verse kruiden recept
Gevulde champignons  met roomkaas en verse kruiden recept

Gevulde champignons met roomkaas en verse kruiden


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 180 graden.
Boen de champignons schoon, en verwijder het steeltje.
Breng de roomkaas op smaak de peterselie, de bieslook,de knoflook en wat peper en zout.
Vul de champignons met een theelepeltje van het roomkaasmengsel.
Zet de champignons in een ingevette ovenschaal en druppel er nog wat olijfolie overheen.
Bak de champignons ca. 17.5 minuten af in de oven

Serveersuggesties

ook lekker als tapasgerecht

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde champignons met roomkaas en verse kruiden recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven