Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde champignons met rode pesto en zongedroogde tomaatjes recept
Gevulde champignons met rode pesto en zongedroogde tomaatjes recept

Gevulde champignons met rode pesto en zongedroogde tomaatjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Boen de champignons schoon, verwijder de steeltjes en hak ze fijn. Snijd de tomaatjes fijn. Doe de gehakte steeltjes in een kom met de pesto, tomaatjes, broodkruim, peterselie en zout. Vul de champignons met het mengsel. Vet een ovenschaal in met olijfolie en zet de champignons erin. Verwarm de oven voor op 200 graden C. Besprenkel de paddestoelen met de rest van de olijfolie. Bak de champignons in het midden van de oven in 15 minuten gaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde champignons met rode pesto en zongedroogde tomaatjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven