Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde amandelflapjes recept
Gevulde amandelflapjes recept

Gevulde amandelflapjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop het ei los. Laat het bladerdeeg ontdooien. Verwarm de oven voor op 200 graden C. Meng de suiker met de helft van het ei en bestrijk het bladerdeeg ermee. Snijd de plakjes bladerdeeg in 4 gelijke vierkanten en snijd deze schuin doormidden. Bestrijk de driehoekjes met de rest van het ei en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de driehoekjes in het midden van de oven in 20 minuten gaar en bruin. Snijd de parten van de sinaasappelen tussen de vliezen uit. Snijd de driehoekjes horizontaal door midden en leg er een sinaasappelpartje in. Bestrooi het gerecht met poedersuiker.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde amandelflapjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven