Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gerookte zalmcanapés recept
Gerookte zalmcanapés recept

Gerookte zalmcanapés


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het roggebrood in vierkantjes. Meng de mierikswortelpuree met de zure room en smeer op elk stukje roggebrood een laagje van het mengsel. Leg vervolgens op elk sneetje en stukje gerookte zalm. Schep een half theelepeltje van het zure room-mengsel in het midden van de plakjes zalm en verdeel de kaviaar over de canapés en druk het héél voorzichtig een beetje aan. Garneer af met een takje dille.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gerookte zalmcanapés recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven