Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gemarineerde belegen kaas recept
Gemarineerde belegen kaas recept

Gemarineerde belegen kaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de kaas in blokjes. Snijd de pepers in de lengte door midden en verwijder de zaadjes. Wrijf ze in een vijzel met zout fijn. Schenk de olijfolie in een kom en pers de knoflook erboven uit. Roer het pepermengsel door de olijfolie. Voeg de blokjes kaas toe met de tijm. Laat de kaas afgedekt 24 uur in de ijskast marineren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gemarineerde belegen kaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven