Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gehaktbrood met een Italiaans tintje recept
Gehaktbrood met een Italiaans tintje recept

Gehaktbrood met een Italiaans tintje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor tot 200 graden. Meng en kneed alle ingrediŽnten door elkaar en maak eventueel verder op smaak met peper en zout. Doe het mengsel in een rechthoekige ovenschaal. Bak het brood in 45 gaar.

Het kan meteen warm gegeten worden, maar je kunt het ook af laten koelen en in stukjes snijden als snack.

Serveersuggesties

Je kunt eindeloos varieren met ingrediŽnten. Laat me in een reactie weten welke variant jij gemaakt hebt.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gehaktbrood met een italiaans tintje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven