Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gebakken zeetong met dragon en limoen recept
Gebakken zeetong met dragon en limoen recept

Gebakken zeetong met dragon en limoen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Snijd de zeetong in reepjes. Meng het broodkruim met de dragon. Haal de visreepjes door het eimengsel en daarna door het broodkruim. Leg de visreepjes op een ingevette bakplaat en bak ze in het midden van de oven in 15 minuten gaar en knapperig. Laat de kappertjes uitlekken. Snijd de augurk in kleine stukjes. Meng de mayonaise met kappertjes en augurk en breng het op smaak met zout. Serveer de visreepjes met de saus. Garneer met limoenschijfjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gebakken zeetong met dragon en limoen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven