Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Gebakken groene banaan


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Haal de banaan uit de schil en snij de banaan in stukken van 2 cm. In een pan maak je de olie iets heet en bak je de stukken op niet te hoog vuur licht goudbruin. Haal ze uit de pan en zet ze op keukenpapier. Neem een plat bord of iets vergelijkbaars. Zet een stuk banaan plat en plaats het bord erop. Duw heel hard op het bord tot het stukje platgedrukt is. Doe dit met al de stukjes. Laat de olie weer opwarmen en bak de platgedrukte stukjes opnieuw goudbruin. Laat op keukenpapier uitlekken en strooi zout erop. heel lekker!

Groene bananen kun je kopen in de toko of Aziatische supermarkt.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gebakken groene banaan recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven