Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gebak met geitenkaas en zongedroogde tomaten recept
Gebak met geitenkaas en zongedroogde tomaten recept

Gebak met geitenkaas en zongedroogde tomaten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Beboter de Crisp cake vorm met de boter. In een schaal meng de geitenkaas, de parmezaansse kaas, tijm en eierdooiers. Voeg de bloem toe en meng goed. Breng op smaak met peper en zout. Klop het wit van ei aan de kaasmengeling toe. Stort de mengeling in de Crisp cake vorm. Laat gedurende 8 minuten in de microgolfoven bakken op crispstand. Laat het gebak afkoelen. Plaats het gebak op een schotel. Verdeel in parten. Garneer met zongedroogde tomaten en basilicumblaadjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gebak met geitenkaas en zongedroogde tomaten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven