Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Eiersalade voor op toast recept
Eiersalade voor op toast recept

Eiersalade voor op toast


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Kook de eieren 10 minuten. Doe ze in koud water. Als ze goed koud zijn, schil ze dan en dan rondom voorzichtig insnijden en het wit van het ei kleinsnijden met mes. Doe het ook met de andere eieren. Prak dan het wit met een vork klein en dan ook het eigeel zo. Maak een dressing van mayonaise, een beetje azijn, de mosterd en peper, zout, suiker en aromat. Goed roeren en doe er een beetje water bij als hij erg dik is. Dan de eiermassa erin en goed mengen. Smakelijk.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit eiersalade voor op toast recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven