Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Eiersalade recept
Eiersalade recept

Eiersalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de eieren hard in ongeveer 10 minuten. Koel af en pel deze. Snijd de sjalot zeer fijn en de plakken ham ook heel fijn (in 3 mm stukjes). De ham vooraf even drogen op keukenpapier. Deze zijn nogal nat en zout. Meng dit goed met de druppels tobasco en de strooiaroma. Dan de koude eieren grof prakken met een grote vork. Dit alles goed mengen en dan de mayonaise erdoor. Dan het geheel bestrooien met peterselie. Serveren met dun gesneden Frans stokbrood.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit eiersalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven