Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Eieren gevuld met hamcreme recept
Eieren gevuld met hamcreme recept

Eieren gevuld met hamcreme


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voorbereiding: Kook de eieren hard in 8 minuten. Spoel ze koud af en pel ze. Snijd de eieren doormidden en haal het geel eruit. Spoel de halve eieren schoon onder water en laat ze met het snijvlak naar onder uitlekken op keukenpapier. Bereidingswijze: Doe 50 gram gekookte ham samen met het eigeel en twee eetlepels mayonaise. zout en peper in een keukenmachine (of in een kom als u de mixer gebruikt) en maal het tot het een luchtige creme is. Doe de creme over in de spuitzak of slagroomspuit. Serveertips: Vul de halve eieren met de creme en strooi er wat verse bieslook over.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit eieren gevuld met hamcreme recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven