Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Driehoekjes recept
Driehoekjes recept

Driehoekjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de grill voor. Breng in een pannetje de port met boter aan de kook. Temper het vuur en laat de kaas al roerend in het mengsel smelten. Neem de pan van het vuur en roer de creme fraiche erdoor. Snijd de kostjes van de boterhammen af en snijd ze kruislings in vieren als driehoekjes. Leg de boterhammen op een bakplaat en bestrijk ze met het kaasmengsel. Laat de driehoekjes onder de hete grill in 3 minuten lichtbruin worden tot de kaas gesmolten is.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit driehoekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven