Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Dadelchutney lekker bij kaasplankje


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Schil de gember en snijd ze zo fijn mogelijk. Pel en snipper de ui zo fijn mogelijk.
Meng de gember en de ui met de azijn in een pan en voeg de rozijnen, het piment, de kaneel en een snufje zout toe.
Breng aan de kook en laat op laag vuur 5 minuten zachtjes koken.
Snijd de dadels fijn, voeg de dadels en de honing aan het gembermengsel toe en laat met het deksel op de pan nog 10 minuten zachtjes koken.

Serveersuggesties

Lekker met knapperig stokbrood en een kaasplankje.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit dadelchutney lekker bij kaasplankje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven