Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Crostini met parmaham en tomaat recept
Crostini met parmaham en tomaat recept

Crostini met parmaham en tomaat


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het brood in ca. 10 dikke sneetjes en halveer ze. Verwarm de oven voor op 200 graden C. Leg de sneetjes brood op het rooster of op de bakplaat van de oven. Rooster het brood in 9 minuten door en door krokant. Het brood kan eventueel ook in een broodrooster worden geroosterd. Bestrijk de sneetjes met knoflook en besprenkel ze met olijfolie. Leg op elk sneetje een plak parmaham en daarop een plak tomaat, garneer de crostini met een basilicum blaadje.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit crostini met parmaham en tomaat recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven