Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chocolade drumsticks met tomatensaus en kruidnagelpoeder recept
Chocolade drumsticks met tomatensaus en kruidnagelpoeder recept

Chocolade drumsticks met tomatensaus en kruidnagelpoeder


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snipper de sjalotjes met knoflook. Kruid de drumsticks met kaneel, koriander en kruidnagelpoeder. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de drumsticks rondom bruin. Breek de chocolade in stukjes. Voeg de sjalotjes met knoflook toe en fruit het 5 minuten mee. Voeg de tomatensaus met stukjes chocolade toe en roer het geheel tot de chocolade gesmolten is. Laat de kip afgedekt in 2 5 minuten gaarstoven.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit chocolade drumsticks met tomatensaus en kruidnagelpoeder recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven