Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chinese 'harde eieren' recept
Chinese 'harde eieren' recept

Chinese 'harde eieren'


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de eieren een uur. Spoel ze af onder koud water. Druk de schaal van elk ei kapot. Leg de eieren in een pan met water, voeg daar een theelepel thee, de schil van een mandarijn en wat zout toe. Kook dit 2 uur. Tip: gebruik een kookwekker

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit chinese 'harde eieren' recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven