Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Chilli ongepelde garnalen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de ontdooide garnalen met water en citroen of azijn. spoel af met water. Laat de olie heet worden en bak snel de gember, ui en knoflook. niet laten aanbranden. voeg de garnalen toe en bak alles even samen. zet het vuur iets lager en voeg de sauzen toe. vuur weer hoger en alles snel om en om bakken tot de saus op een dikke donker-rode substantie lijkt. Haal van het vuur en serveer. Zout hoeft niet toegevoegd te worden omdat de sauzen al genoeg zout bevatten, maar smaken verschillen.
Om je vingers bij af te likken!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit chilli ongepelde garnalen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven