Chilli ongepelde garnalen
- Nederland
- Hapjes
- 4 portie(s)
- 30 minuten
- 15 minuten
- pics
Ingrediënten
- 500 gram grote garnalen, ongepeld bij de toko
- citroen of azijn
- 3 eetlepels rode, zoete chilli saus
- 0,5 eetlepel donkere sojasaus
- 0,25 eetlepel zoete ketjap saus
- 1 theelepel zoute ketjapsaus
- 1 eetlepel ketchup
- worcestershire sauce (optioneel)
- 1 ui, fijngesneden
- 0,5 eetlepel knoflook, zeer fijngesneden
- 5 centimeter gember, zeer fijngesneden
- 3 eetlepels olie
Bereidingswijze
Om je vingers bij af te likken!
Meer Recepten
- Kerriesoesjes met Hollandse garnalen4 porties
1 uur en 5 minuten
lekker_koken - Tomaatjes gevuld met avocado en hollandse garnalen3 porties
20 minuten
lekker_koken - Borrelhapje garnalen4 porties
10 minuten
harwoon
Allergenen Informatie
Voor dit chilli ongepelde garnalen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.Mijn Recensie
Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.Zelf een recensie plaatsen