Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Champignons in knoflookboter recept
Champignons in knoflookboter recept

Champignons in knoflookboter


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


1. Verhit de olie in een hapjespan of wok en fruit de helft van de knoflook tot ze donkerbruin begint te kleuren, haal de knoflook uit de olie.
2. Voeg de champignons toe aan de knoflook olie en bak het geheel een minuut of vijf op middelhoog vuur onder voortdurend omscheppen.
3. Zet het vuur laag en laat de paddenstoelen 1 5 minuten garen.
4. Schep de champignons regelmatig om tijdens het garen. Als je de champignons in de pan te droog vind worden, voeg dan nog wat olijfolie toe;
5. Voeg tijdens de laatste 5 minuten het merendeel van de peterselie en de rest van de knoflook toe, breng de paddenstoelen op smaak met wat zout, en schep nog een paar keer goed om.
6. Opdienen in schaaltjes en garneer met nog wat gehakte verse peterselie.

Warm serveren met een vorkje of prikkertje.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit champignons in knoflookboter recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven