Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Cashewnotenpakora recept
Cashewnotenpakora recept

Cashewnotenpakora


Ingrediënten


Bereidingswijze


Hak de lente-uitjes en de groene peper fijn en de cashewnoten grof. Vermeng het kikkererwtenmeel met de lente-ui, de peper, de cashewnoten, de garam masala, de gember en het citroensap. Breng het mengsel op smaak met zout en roer het met wat sesamolie en eventueel water smeu´g. Rol van het mengsel balletjes van 3 cm groot. Verhit de olie en frituur de balletjes hierin in kleine porties goudbruin en gaar. Laat de balletjes op keukenpapier uitlekken en serveer er mangochutney bij.

Allergenen Informatie

Voor dit cashewnotenpakora recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven