Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bruschetta met parmaham en pesto recept
Bruschetta met parmaham en pesto recept

Bruschetta met parmaham en pesto


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 225 graden.
Was de tomaten en snijd ze in parten.
Snijd de mozzarella in 16 dunne plakken.
Halveer de broodjes. Beleg elke helft met de tomaat en de mozzarella. Bak de broodjes 5.5 minuten in de oven.
Was de rucola en schud hem droog.
Leg op elke bruschetta een plak ham en een beetje rucola.
Druppel op elke bruschetta 1 theelepel pesto en serveer direct.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bruschetta met parmaham en pesto recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven