Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bruschetta recept
Bruschetta recept

Bruschetta


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Snijd de ciabatta in plakken van ongeveer 1,5 cm. Leg de gesneden ciabatta op een bakplaat en besprenkel met een beetje olijfolie en een snufje zout. Bak de broodjes in 10 minuten goudbruin en knapperig. Hak de knoflook fijn. Hak de basillicum, mag redelijk grof blijven. Snijd de tomaten in kleine blokjes zonder pitlijsten! Doe de basillicum, knoflook en tomaten in een kom, gooi er een flike scheut olijfolie bij en breng op smaak met peper en zout. Bestrijk de broodjes met groene pesto, doe daar wat tomatenmengsel overheen en beleg ze met een plakje mozarella. Nog even 5 minuten in de oven verwarmen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bruschetta recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Bruschetta heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Heerlijk recept!
    Wim te Kiefte gaf dit recept op 13 oktober 2013 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven