Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Broccoli gehaktpannetje recept
Broccoli gehaktpannetje recept

Broccoli gehaktpannetje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de broccoli schoon en verdeel hem in roosjes. Kook de broccoli ca. 5 minuten in een klein beetje kokend water met een snufje zout. Pel en snipper de ui. Fruit de ui glazig in de hete olie, voeg het gehakt toe en bak het rul. Voeg de slagroom en de tomatenblokjes toe. Breng de saus op smaak met zout en peper. Laat de mozzarella uitlekken en snijd hem in plakken. Vet 4 kleine ovenschaaltjes of 1 grote ovenschaal in. Vul de schaaltjes met de broccoli en de tomatensaus en leg er een plakje mozzarella bovenop. Gratineer de broccoli-gehaktpannetjes 6 minuten in een voorverwarmde oven op 225 graden C. Ze kunnen ook 6 minuten onder de hete grill geplaatst worden. Maak de tomaten schoon en verwijder de pitjes, snijd het vruchtvlees klein en strooi het kort voor het serveren over de broccoli-gehaktpannetjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit broccoli gehaktpannetje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven